Utforska några av våra projekt

Ta en titt på några av våra avslutade projekt för att se den exceptionella kvaliteten på våra El tjänster. Från installationer till kommersiella reparationer, vår portfölj visar vårt engagemang för spetskompetens och kundnöjdhet.

Hållbara Solcellsinstallationer – Energi från Solen med Birka El

Birka El är din expertpartner för solcellsinstallationer, oavsett om det gäller villor, flerfamiljshus eller kommersiella fastigheter. Med vårt engagemang för hållbarhet och energieffektivitet hjälper vi dig att omvandla solens kraft till ren och kostnadseffektiv energi för ditt hem eller företag.

Elcentral Professionell Installation av Ny ElcentralEl central

På Birka El är vi experter på att byta och uppgradera elcentraler för att säkerställa att ditt elsystem är modernt, säkert och effektivt. I detta projekt har vi framgångsrikt ersatt en äldre elcentral med en ny, högpresterande modell.

Utebelysning för Avkoppling och Säkerhet i Viloområde

Birka El har nyligen genomfört ett projekt med installation av utebelysning i ett viloområde, där vi skapade en trygg och avkopplande miljö för besökare. Genom att använda energieffektiva och väderbeständiga utomhuslampor har vi belyst gångvägar, sittplatser och grönområden på ett sätt som inte bara förbättrar säkerheten utan också bidrar till en inbjudande stämning under kvällstid.

Säker och Effektiv Installation av Laddboxar – Ladda Framtiden med Birka El

Birka El erbjuder professionell installation av laddboxar för både privata hem och företag. Med vårt expertteam får du en skräddarsydd lösning som passar dina behov, oavsett om du behöver en laddbox för din elbil hemma eller en större anläggning för ditt företag.

Smarta Hem med Birka El – Styr Ditt Hem via Smart Teknik

På Birka El tar vi framtidens boende till nästa nivå med våra specialiserade lösningar för smarta hem. Vi har stor erfarenhet av att installera och konfigurera system som ger dig full kontroll över ditt hem via smart teknik. Oavsett om det gäller belysning, klimatstyrning, säkerhet eller underhållningssystem, kan vi skapa en skräddarsydd lösning som passar just dina behov.

Kompletta Elinstallationer för Nyproduktion – Kvalitet från Start till Mål

Birka El är din pålitliga partner när det kommer till elinstallationer i nyproduktionsprojekt. Med lång erfarenhet och gedigen kompetens har vi utfört elarbeten i en mängd olika nybyggnadsprojekt, från bostäder till kommersiella fastigheter.

Professionell Jourservice för Jacuzzi – Snabb och TillförlitligJour – Jacuzzi

På Birka El är vi specialiserade på att erbjuda snabb och tillförlitlig jourservice för installation, reparation och underhåll av Jacuzzi-system. Vårt erfarna team av certifierade elektriker har hanterat allt från akuta felsökningar till fullständiga installationer av Jacuzzi-anläggningar i både privata hem och kommersiella fastigheter.

Skräddarsydd Köksbelysning – Ljusdesign med Precision av Birka El

Birka El är experter på att skapa den perfekta belysningen för ditt kök. Vi vet att rätt belysning inte bara förhöjer kökets estetik, utan också förbättrar funktionaliteten och skapar en behaglig atmosfär. Vårt erfarna team har arbetat med ett brett spektrum av köksprojekt, där vi designar och installerar belysningslösningar som är anpassade efter varje kunds specifika behov och stil.

Vi använder cookies!

På Birka El AB tillhandahåller vi högkvalitativa, pålitliga och hållbara El tjänster över hela Stockholm. Vårt engagemang för exceptionell service säkerställer kund nöjdhet i varje projekt vi genomför. Du kan läsa mer om vad vi använder kakor med knappen nedan.