Läs mer om oss

På Birka El är vi din dedikerade elfirma som alltid står tillgänglig för både nöd- och rutinsituationer. Vi erbjuder ett brett spektrum av högkvalitativa elinstallationstjänster som är skräddarsydda för både företag och privatpersoner. Vare sig du behöver pålitliga el-installationer, effektiv felsökning eller professionell underhåll, är vårt erfarna team här för att säkerställa att dina el-behov tillgodoses med största noggrannhet och expertis.

Birka El Jour

Vår historia och vision

Birka El & Bygg AB

Birka El erbjuder högkvalitativa och pålitliga el- och byggtjänster i Stockholm och närliggande områden. Vi fokuserar på kundnöjdhet genom effektiva, säkra och hållbara lösningar, oavsett projektets storlek. Vårt tjänsteutbud täcker allt från rutinunderhåll och akuta reparationer till större installationer och renoveringar. Med fokus på transparent kommunikation och ärlig prissättning strävar vi efter att bygga långvariga kundrelationer genom professionalism och högkvalitativt arbete. Kontakta oss för att uppleva skillnaden!

Birka El är inte bara en leverantör av el- och byggtjänster, utan en partner som arbetar tillsammans med dig för att förverkliga dina visioner. Genom att kombinera gedigen erfarenhet med ett öga för detaljer, säkerställer vi att varje projekt genomförs med precision och omsorg. Vi anpassar oss efter dina behov och tidsscheman för att minimera störningar i din vardag eller verksamhet. Med vårt engagemang för hållbara och innovativa lösningar, strävar vi efter att bidra till en trygg och hållbar framtid för både våra kunder och miljön.

Birka El erbjuder allt inom El

Vi är ett elbolag med professionell expertis och lång erfarenhet av att hjälpa privatpersoner
och företag inom alla typer av el-tjänster. Birka El är ett behörigt elbolag med egna erfarna elektriker.

Kvalitet

Vi erbjuder installationsarbeten med hög kvalitet, där kunden är i fokus. Våra tjänster skall motsvara dina krav och förväntningar samt verka för att varje uppdrag blir en god referens.

Bra priser

Våra priser är konkurrenskraftiga och är inte alls dyra i förhållande till det kvalité arbete vi utför för våra kunders projekt. Begär en offert av oss idag, du lär inte bli besviken! 

Miljö

Birkael är en elfirma som utför olika typer av installationer och lägger fokus på att energieffektivisera, minska miljöpåverkan och på så vis minska elkostnaden.

Hur funkar det?

Behöver du uppgradera din elanläggning, bygga ut din elcentral eller bara hänga upp den nya designlampan du just har köpt?
Då kan vi på Birkael hjälpa dig. Vi är ett elföretag med professionell expertis och lång erfarenhet av att hjälpa privatpersoner och företag inom olika typer av eltjänster.

Med tre enkla steg:

1. Begär en konsultation

Hitta din tjänst i menyn eller be om konsultation. Du kan be om att bli uppringd eller
begära en offertförfrågan från oss på hemsidan.

2. Vi kontaktar dig

Vi kontaktar sedan dig via telefon/e-post för att planera en tid för det eventuella hembesöket – vi arbetar även kvällar och helger.

3. Vi installerar på plats!

Våra elektriker besöker dig dig och utför arbetet. Efter avklarat uppdrag skickas en faktura.

Kika in våra projekt!

Vi stolta över våra framgångsrika projekt inom elinstallation och service. Vi har genomfört allt från småskaliga bostadsinstallationer till omfattande industriella och kommersiella projekt. Vår noggrannhet, höga kvalitet och kundfokus genomsyrar varje uppdrag, och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Med varje projekt, stort som litet, ser vi till att leverera lösningar som är både hållbara och effektiva. Utforska våra referensprojekt för att se hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål med pålitliga elarbeten.

Vi använder cookies!

På Birka El AB tillhandahåller vi högkvalitativa, pålitliga och hållbara El tjänster över hela Stockholm. Vårt engagemang för exceptionell service säkerställer kund nöjdhet i varje projekt vi genomför. Du kan läsa mer om vad vi använder kakor med knappen nedan.